A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
NyílNyíl

10 ragyogó nő a tévéből, 2008-ból

Vágólapra másolva!
Tíz tévés szépséget gyűjtöttünk egy cikkbe, mindenféle objektív mérce mellőzésével. Természetesen semmivel nem gyengébb a hazai vonal, mint a külföldi: különben is, azzal vigasztalja magát minden magyar férfi, hogy lehet, hogy a gazdaság romokban, a nép destruktív és pesszimista, közlekedni sem lehet Pesten, sőt, az alkoholisták és az öngyilkosok aránya is őrülten magas -, de legalább a magyar nők szépek, vonzóak, kívánatosak. Ezzel e megállapítással az országba látogató külföldi hírességek sem mernek vitatkozni, fogadjuk el hát!
Vágólapra másolva!

Rodin szerint a szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, ha nem látjuk meg, Dosztojevszkij szerint pedig a világot a szépség fogja megmenteni. Mi nem állítunk ilyesfélét, de semmiképp nem reprezentatív közvélemény-kutatásunk szerint vannak olyanok is, akik egy adott színész vagy színésznő miatt néznek sorozatokat, szappanoperákat, telenovellákat, és talán nem tennék, ha nem lenne az adott széria telepakolva ragyogó nőkkel, sármos férfiakkal. Természetesen felháborítóan szubjektív listán mutatjuk be most 2008 legjobb tíz nőjét a tévéből, hogy pár nap múlva tíz jóképű férfit is olvasóink elé tárjunk.

-------------------------------------------------

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Evangeline Lilly

A 29 éves, Kanadában született színésznőt leginkább a Lost-ból ismerheti a magyar közönség, modellkarriert hagyott ott a színészmesterségért. Kifejezetten a gondolkodóbb, érzőbb hírességek közül való, kampányolt emberi jogokért, misszionáriusokkal élt a Fülöp-szigeteken, roggyant kunyhóban. Félmeztelen jelenetet forgattak volna vele a Lost-ban, de visszautasította, férfinézők őszinte bánatára. Nem csak nálunk nyerő, nem mi fedeztük fel Kate-et, a Maximnál a Hot 100-ban volt, a Wizard és a Maxim magazin is a legszexibb 100 nő közé választotta. Többet róla itt.

-------------------------------------------------

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Cobie Smulders

Kanada termeli a szépségeket, mert az itthon a Comedy Centralon futó Így jártam anyátokkal című sorozat két jó nője közül a Robint alakító színésznő Vancouverben született, Lilly után három évvel. Láthatták az L, a True Calling vagy a Smallville nézői is, de ezek csak epizódszerepek voltak, a komédia hozta meg neki az ismertséget. Cobie szintén modell volt korábban, és érdekesség, hogy ő kanadait is alakít a sorozatban, ezzel pedig elég sokat poénkodnak barátai. Novemberben bejelentette, hogy gyereket vár, így vagy kiírják a sorozatból, vagy beveszik a bébit is a sztoriba. Többet a sorozatról itt.

-------------------------------------------------

Traylor Howard

Natalie Teegert alakítja a Monk-ban, a flúgos nyomozó személyi asszisztense. Nem mai tini, mert 1966-ban született Orlandóban, Floridában, majd a középiskola alatt reklámokban szerepelt, ezután egyetemet végzett, épp reklám és kommunikáció szakon. Los Angelesben él, szerepelt pár itthon nemigen látott sorozatban, a Maszk folytatásából is ismerős lehet, bár utóbbi esetében nem kapott ép kedvező kritikát. A Monk késői kitörési lehetőség lehet, a sorozat több Emmy-t és egy Golden Globe-ot is elvitt, jórészt Shalhoub miatt. Monkról itt olvashat.

-------------------------------------------------

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Nadine Velazquez

1978-ban született Chicagóban, a hazai tévézőknek a Nevem Earl című sorozatból lehet ismerős, ahol szépségéhez képest viszonylag szerény szerepet kap Catalinaként, de legalább ott van minden epizódban. Első reklámfilmjében a McDonald's-et népszerűsítette, játszott a Törtetők-ben, felbukkant a Las Vegas-ban. A Maxim Hot 100-as listáján rendre feltűnik, amúgy az USA Today emelte ki egyszer a rengeteg tévés színész közül, mint olyan kezdőt, akire érdemes figyelni. 2006-ban a Screen Actors Guild jelölését kapta, és talán éppen cikkünk löki tovább a világhír felé a Puerto Ricó-i ősökkel rendelkező lányt. A Comedy Central terveiről itt olvashat.

-------------------------------------------------

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Kristen Bell

Befutott nővel kezdtük a külföldi ötöst, igazi sztárt teszünk a végére is: ilyen a skót és lengyel felmenőkkel rendelkező, michigani születésű, 28 éves Kristen (Anne) Bell, aki a Broadway-en is megfordult, itt Tom Sawyer csaját, Beckyt alakította. Los Angelesben több kisebb alakítás után megkapta a Veronica Mars főszerepét, 2004 és 2007 közt vitte sikerre a nyomozó lány figuráját. Mostanában a Gossip Girl eredetijének narrátora, és a Hősök nézői találkozhatnak vele - sajnos a körúton sétálók nemigen. Számos díjat és jelölést zsebelt be, a lapok is szerették, legszexibb nyomozónőnek választották, sőt, a PETA szerint ő volt a legvonzóbb vegetáriánus 2006-ban. Többet róla itt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!