A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tetris emberekkel a TV2-n

Vágólapra másolva!
Japánból származó műsorral frissít a TV2, a próbafelvételek már megvoltak.
Vágólapra másolva!

A BBC-n Hole In The Wall néven futott a Human Tetris, az interneten keresztül az egész világon nézetté vált, magyar portálokon is láthattunk videót a műsorról. A Human Tetris a rengeteg agyament japán műsor egyike, amelyben az egykor népszerű játék különféle formájú elemeit emberek helyettesítik. A játék során persze mégsem hullanak egymásra a különféle pozíciót felvett emberek: az aktuális versenyző felé egy fal közelít, melyen mindig más formájú kivágás van, a játékosnak pedig olyan testhelyzetet kell felvennie, hogy átférjen a résen. Ha nem sikerül, a közeledő fal betolja őt egy medencébe.

Forrás: [origo]

A körülményes leírás helyett azonban inkább belinkelünk egy videót, amelyen jól elkapható a műsor eléggé bizarr hangulata.


Itthon a csatornák láthatóan abban a tévhitben vannak, hogy a "sztár" szó mellőzése a címből a teljes közönyt eredményezi, mert a Blikk szerint a hamarosan a TV2-re érkező vetélkedő Sztártetrisz címmel fut majd. A lap úgy tudja, hogy Szekeres Nóra, Till Attila és Zsidró Tamás vettek részt a próbafelvételeken, sőt, a műsorvezetőt is tudni vélik: a TV2 Sebestyén Balázsa, az egy éve egyre többet foglalkoztatott Kovács Áron kapná a munkát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!