Ismert énekesnő kapott rá a Spanglira

Vágólapra másolva!
Alanis Morissette visszatérő szerepet kapott az itthon Spangli címmel adott Weeds-ben, legalább hét epizódban láthatjuk.
Vágólapra másolva!

A Spangli (korábban Nancy ül a fűben) főszereplője a történet szerint teherbe esik, az ő kezelőorvosát fogja játszani az elsősorban énekesnőként ismert Alanis Morissette. Miután az áldott állapot több részen át tart, legalább hét epizódban, de az is lehet, hogy többen megjelenik.

Elsőként a nemsokára (az Egyesült Államokban június 8-án) debütáló ötödik évadban láthatják majd a nézők az énekesnőt, aki azonban a következő szezonban is visszatérhet. Az Audra Kitson nevű karakter ugyanis nemcsak Nancy egészségére fog vigyázni, de szemet vet annak sógorára, Andyre is.

Morissette-nek egyébként nem ez az első sorozatszereplése: amellett, hogy dalait rendre halljuk olyan szériákban, mint a Doktor House, az Office vagy a Smallville, az énekesnő maga is feltűnt már pár tévés produkcióban.

Emlékezeteset alakított a Kés/Alatt három epizódjában, ahol leszbikus kalandba keveredett a csinos aneszteziológusnővel, Liz Cruzzal. Emellett feltűnt a Szex és New York-ban, és szerepelt pár nagyfilmben is: a Dogmá-ban és folytatásában, a Jay és Néma Bob visszavág-ban például Istent alakította.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!