Globális katasztrófát szimulál a Discovery Channel

Vágólapra másolva!
Március 16-án este indult a Discovery új, saját sorozata, az apokalipszis utáni világba kalauzoló Kolónia.
Vágólapra másolva!

A Discovery Channel új sorozata, a Kolónia egyfajta városi túléléskísérlet, azt mutatja be, mihez kezdene tíz túlélő egy globális katasztrófa után, a fejlett világ lakóit kiszolgáló gépek nélkül, képesek lennénk-e összefogni a túlélés érdekében.

A tíz hétig tartó, ellenőrzött kísérlet első része március 16-án kerül a magyar nézők elé. A realityben tíz önkéntes vett részt, a szereplőket neveltetésük és tudásuk alapján válogatták úgy, hogy a csoport reprezentálja valamennyire egy amerikai nagyváros népeségét. A csapat Los Angeles külvárosában, egy 4650 négyzetméteres, elhagyatott, patkányoktól és galamboktól hemzsegő csarnokban éli át a világégés utáni állapotokat, víz, áram nélkül, teljes elszigeteltségben.

Élhető társadalmat kell létrehozniuk, de semmi másra nem támaszkodhatnak, mint saját képességeikre, fantáziájukra, egymásra. A sorozat képi világát, a csarnok felszerelését honvédelmi szakértők, mérnökök és pszichológusok tervezték meg, a mikrotársadalom építétését pedig váratlan, rossz szándékkal érkezett látogatók, tolvajok, betegségek és belső feszültségek is nehezítették.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!