VV4: hatos szövetség alakult Olivérék ellen

Vágólapra másolva!
Látványosan félrevonult az RTL Klub valóságshow-jának hat játékosa, hogy szövetséget kössön Olivér négyes csapata ellen.
Vágólapra másolva!

A Való Világ-ok történetében szakadtak már két pártra a játékosok, de a VV4-ben látott hatfős szövetségre még nemigen volt példa.

A reality összefoglalóinak nagy része az Olivér, Alekosz, Éva és Szandika alkotta négyes dolgairól szól, ők a legaktívabb karakterek a játékban, akik sokszor alakítják a benti folyamatokat, úgy, hogy másokat idegesítő poénoktól, intrikától sem riadnak vissza. A valóságshow biztosan unalmasabb lenne, ha ők nem lennének, ám visszafogottabb, csendesebb riválisaik kikeltek a négyes ellen, és főleg Anikó szervezkedését követően, Gigi és a többiek nagy egyetértésével kimondva is megalakítottak egy hatfős szövetséget, amelynek tagjai céljuk szerint eztán mindig összetartanak, párbajoknál egymást támogatják, egészen addig, míg a versenytársak játékban vannak. Gombi neutrális maradt a konfliktusban, őt nem válogatta be a hatos, a négyfős keménymaghoz pedig lazább kötelék fűzi.

Forrás: [origo]

A Való Világ 1-nél Majka és Oki párosa volt benne minden csínytevésben, ott az ellensúlyt a jól fésült, magának való Szabolcs jelentette, aki annak ellenére nyerte meg a szériát, hogy alig tudtak róla valamit összevágni az esti műsorokhoz. A VV2-ben a Laci, Péter, Béka alkotta trió volt a leghangosabb (előbbi nyerte a fődíjat), a harmadik évadban pedig Frenki, Indián és Segal hármasa uralkodott egy darabig a többiek felett - Segal jelenleg fegyházban ül, kábítószer-csempészet miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!