Kikapcsolják a kamerát a VV-villa egy részén

Vágólapra másolva!
Egyórányi kameramentes időszakot kap a Való Világ 4 két szereplője, hogy megbeszélje kételyekkel terhelt, zaklatott kapcsolatát. Volt már ilyen periódus a játék történetében.
Vágólapra másolva!

"Két szereplőnk egy órát tölthet a nyugiszobában úgy, hogy a produkció nem rögzít képet róluk. Jerzy és Gigi az internetes szavazás eredményeképp jutott ehhez a lehetőséghez. Tegnap ment be egy levél, amelyben értesítettük őket erről a lehetőségről" - mondta az [origo] kérdésére Dobsi Adrienn, a VV4 sajtófőnöke. Valószínűleg egy 72 órás időszak lesz megjelölve, a két fiatal pedig dönthet, mikor szeretné kihasználni a hatvanperces kameramentes időszakot, hogy megbeszélje, van-e jövője kettejük felettébb furcsa, szenvedésekkel tarkított kapcsolatának. A netes szavazások 120 ezren kattintottak, ami rekordnak számít a honlapnál.

rtl sajtóklub

2002-ben, a VV1 alatt volt már ilyen, október 1-jén például az egymáshoz valamilyen szinten vonzódó Lorenzo és Ági kapott egy rövid időt kamerák nélkül, akkor félrevonulhattak a hálóba pusmogni (akkor még nem volt külön mosószoba vagy nyugiszoba). "Az ORTT-vel való egyeztetés során merült fel az, hogy tartsunk időszakonként kameramentes periódust, mint ahogy történt ez a francia M6 csatorna esetében is, mely hasonló programot sugárzott. Tiszteletben tartjuk az emberi jogokat. Ha ez a teszt sikeres, és igény is van rá, akkor rendszeresítjük a felvétel nélküli időszakokat" - nyilatkozta akkor a korábbi producer, Árpa Attila, ám később nem vált rendszeressé a kamera lekapcsolása, sőt utóbb, egy későbbi szériában már a betett szoláriumgépben is készültek felvételek.

A fotón Gigi látható, a kép egy szállodai forgatáson készült.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!