"Olivér nélkül nyugodtabb lesz a villa"

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 legutóbbi kiesője, Olivér remek figura volt a valóságshow szempontjából, mert mindig történt körülötte valami, ami adásba kerülhetett. Volt lakótársai közül azonban többen nem szerették: más volt vele lakni, mint szervezkedéseit és csínytevéseit figyelni a képernyőn keresztül. Zsófi szerint biztosan békésebb hangulat lesz a villában.
Vágólapra másolva!

A szombati párbajon kiesett Olivér nagy stratégaként, szervezkedőként maradt meg a tévézők emlékezetében annak ellenére, hogy második párbajára elszámította magát, és nem kalkulálta be, hogy Bécinek komoly rajongótábora van a tinédzser lányok közt - és ők szavazni is hajlandóak voltak. Miközben a műsor szerkesztőinek - a megosztó személyiségnek számító, kavarásra hajlamos Olivér távozta után - eztán nehezebb lesz összeállítani pörgős összefoglalókat, néhány volt lakótársa fellélegezhet odabenn, és néhány kiesett játékos sem bánkódik.

Zsófi az [origo]-nak elmondta, hogy erre számított, ő végig Bécinek szurkolt, és el is ment élőben megnézni a párbajt. "Nem lepődtem meg az eredményen, az arány is reális volt. Béci jól tudott válaszolni a támadásokra, Olivér pedig, aki nagyon megosztó személyiség, azt nem vette számításba, hogy aki őt nem szereti, az is Bécire szavazott. Most, hogy Olivér nincs, kicsit nyugodtabb lesz a ház. Ha én még benn lennék, akkor nekem jobb lenne nélküle, de Szandikának vagy Alekosznak biztosan nagyon fog hiányozni" - elemezte a helyzetet.

Forrás: [origo]

Zsófi szerint a következő kiválasztáson, szombaton, Gombi vagy Éva kapja majd a kendőt. Ha utóbbi lesz a kiválasztott, akkor Anikót vagy Gigit viszi ki, Gombi pedig Jerzyt vagy Alekoszt választaná, véli a volt lakótárs. "Béci pedig a végső hármasban benne lesz, ez ezer százalék. Én neki drukkolok" - tette hozzá.

"Mint egy májbeteg bűvész, úgy néztem ki a párbajon" - vallotta Olivér a kiesés után. Erről többet itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!