VV4: Szandikának nincs sok dobása

Vágólapra másolva!
Nem először tagadta meg a beküldött feladatot a Való Világ 4-ben szereplő Szandika: még egy-két hasonló eset, és akár ki is tehetik a játékból.
Vágólapra másolva!

A VV4 február 1-jei adásában látszott, hogy az RTL Klub valóságshow-jának egyik szereplője, a plasztikcica kategóriában bejutott Szandika a reggeli programra jelentős késéssel érkezett, a délutáni feladatot pedig nem is akarta elvégezni. A szerkesztők levélben figyelmeztették.

A műsor sajtófőnöke, Dobsi Adrienn az [origo] kérdésére elmondta, hogy a villaszabályzat szerint a játékosoknak kötelezően részt kell venniük a feladatokban. "Ha nem teszik, a produkció szankciókat alkalmazhat. Ezek közül a legsúlyosabb a kizárás. Szandika kapott már írásban figyelmeztetést, láthatták a nézők is. Feladatmegtagadásra pedig korábban is volt példa, a szuperhősös játékban sem volt kedve részt venni" - tette hozzá.

Forrás: [origo]

A lány kizárása ugyanakkor nem érdeke az RTL Klubnak, mert ebben az esetben a csatorna elesne egy szombati párbaj SMS-bevételeitől, ráadásul kétmilliót közelítő nézettség, 40 százalékos közönségarány mellett már újabb botrányra sincs szükség. Szandika (a képen balra) ugyanakkor jó karakter egy realitybe, extrovertált, impulzív, nyers, szókimondó, hisztire és éles szóváltásokra hajlamos, így sokkal többet szerepel az összefoglalókban, mint a lényegesen visszafogottabb, nézői szemmel unalmasabb Jerzy vagy Gombi.

Képregény: nézze meg tévés blogunkat!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!