A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hosszú időre érkezett két új szereplő a Barátok köztbe

Vágólapra másolva!
Nagy Alexandra és Koller Virág érkezett az RTL Klub szappanoperájába. Előbbi gyerekét egyedül nevelő anyát alakít, karakterének várhatóan több párkapcsolata is lesz.
Vágólapra másolva!

Két új szereplő érkezett a Barátok közt-be: a produkció közlése szerint szerint hosszú távon számolnak velük, nem csak epizodisták. Nagy Alexandra színésznő (a képen), akinek már van színpadi tapasztalata, többek között a Páratlan páros című színdarabban is játszott Kiss Ramónával. Ő alakítja Fekete Alizt, aki Szabi (Bozsek Márk) nővére. A történet szerint fiatalon, 16 évesen esett teherbe, de a gyerek apja nem maradt vele, így egyedül neveli gyermekét, a 9 éves Lucát (Koller Virág).

Forrás: [origo]

"Aliz minden vágya, hogy megtalálja a mindent elsöprő szerelmet, így viszonylag sűrűn próbálja megtalálni. A másik álma, hogy könnyű, gondtalan életet éljen. Ezen törekvései nem óvják meg a bajtól, meglehetősen sűrűn kerül konfliktusba" - közölte a produkció. A színésznő válogatás útján került a sorozatba, közel két hónapja forgat a stábbal, és kihívást jelentett a számára, hogy anyát kell alakítania, mert ilyen jellegű tapasztalattal még nem rendelkezik.

Ajánlat: testvérpárt, orosz nőt is kap Alekosz az új show-ban

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!