Kétmillióan kapcsoltak a magyar-svéd meccsre

Vágólapra másolva!
2011. szeptember 2-án este, a Magyarország-Svédország labdarúgó-mérkőzés M1-es közvetítésébe több mint 2 millió néző kapcsolódott be. A találkozót a Sport TV is adta.
Vágólapra másolva!

2011. szeptember 2-án a Magyarország-Svédország labdarúgó-mérkőzés M1-es közvetítésére több mint 2 millió néző kapcsolt az AGB Nielsen adatai szerint. A mérkőzés első félidejében 670 ezres volt a csúcsnézettség, a második félidő utolsó perceit ennél is többen, közel egymillióan kísérték figyelemmel. Az M1-et a tévéző férfiak közel egynegyede választotta a meccsnek köszönhetően - közölte az MTVA.

A mérkőzést átlagosan a felnőtt lakosság közel egytizede követte, így a csatorna főműsoridős nézőszáma másfélszer magasabb lett, mint általában. A 18-49 évesek körében még nagyobb különbséget mutatott a mérés, a fiatalok közül háromszor annyian nézték a közszolgálati televíziócsatornát, mint más napokon.

Szeptember 6-án a Telesport a labdarúgó Eb-selejtező következő mérkőzését, a Moldova-Magyarország összecsapást is élőben közvetíti Kisinyovból, 19.30 perces kezdettel. A rádióhallgatók az MR6 Régió rádió vidéki hálózatán követhetik a válogatott csapatok mérkőzését. A műsorújságokban kiadottaktól eltérően 21.04-től a Kossuth rádió is bekapcsolódik a meccs közvetítésébe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!