VV5: visszalépett a beszavazóshow előtt egy szereplőjelölt

Vágólapra másolva!
Szeptember 12-én indul a Való Világ ötödik sorozata. Röviddel a rajt előtt az egyik szereplőjelölt meggondolta magát, új lányt hoznak be a helyére.
Vágólapra másolva!

Röviddel a VV5 első beszavazóshow-ja előtt visszalépett a valóságshow-tól az egyik szereplőjelölt, a "plázacicák" kategória egyik kiválasztottja. Új lányt hoznak be a helyére: Irina kiválásával esélyt kapott a 20 éves Niki.

"Végigcsinált egy 4-5 fordulós castingot, részt vett a főcím forgatásában, fotózásokon, kisfilmet készített vele és a családjával a csatorna, majd az utolsó pillanatban minden ok nélkül úgy döntött, hogy neki ehhez még sincs kedve. Nagyon igazságtalannak érzem ezt azzal a 38 ezer jelentkezővel szemben, akik boldogan vállalták volna a szereplést. Természetesen lehetnek jogi következményei ennek, de nekünk most elsősorban azzal kell foglalkoznunk, hogy a műsor jó legyen, nem pedig azzal, hogy egy felelőtlen huszonéves lányt polgári peres bíróság elé citáljunk" - nyilatkozta a Blikknek Rubin Kristóf, a Való Világ kreatív főszerkesztője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!