Nem keresték tévéműsorral a Való Világ győztesét

VV5, Való világ 5 finálé
Vágólapra másolva!
Alig egy hete ért véget a Való Világ: Attiláról azt írta a bulvársajtó, hogy talkshow-t kaphat, azzal maradhat képernyőn.  Az ötödik széria győztese az [origo]-nak elmondta, hogy ilyen felkérést nem kapott, de nem lenne nagyon ellenére.
Vágólapra másolva!

A bulvársajtó szerint VV Attila biztosan marad a képernyőn, akár egy Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős, délutáni műsorral, akár egy párkeresővel. A villalakó már kipróbálta magát műsorvezetőként a valóságshow-ban, azonban nem érzi magát felkészültnek egy ilyen feladatra: "Nem tudok semmiféle felkérésről, engem még nem keresett meg a csatorna ez ügyben. Megjelent több helyen olyan hír, hogy egy új talkshow házigazdája leszek, és az is, hogy Peti barátom toboroz majd nekem szerelmes nőket egy társkeresőbe, de hivatalosan engem még nem értesített a csatorna ilyen tervekről. A villában kipróbáltam, milyen a műsorvezetés, a benti Attila Show-t nagyon élveztem, de nem ismerem ezt a bonyolult szakmát. Ha megkeresne az RTL Klub, akkor is csak úgy vállalnám, ha előtte részt vehetnék egy képzésen, ahol szakemberek készítenek fel erre a munkára."

Az [origo]-nak elmondta, hogy nem nézte vissza magát, így nem tudja megítélni, hogy milyen a képernyőn. "Úgy tapasztalom, hogy megszerettek az emberek, így ha kapnék egy ilyen felkérést, nem utasítanám vissza. Próbálok a köztudatban maradni, de nem mindenáron. Sosem volt szimpatikus, ha egy villalakó kiesése után lemezt adott ki vagy színészkedni kezdett. Én csak olyan felkérésnek tennék eleget, ami közel áll hozzám, és amit szakszerűen tudok csinálni" - jelezte.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Alekosz nem várt sokat a VV4 után, szerződést szegve átigazolt a TV2-höz, ahol azóta is váratják saját műsorral. Attila nem gondolja, hogy megéri az ilyen hűtlenség. "Hasonló lépést biztosan nem tennék, ha más csatorna kínálna fel jó lehetőséget, akkor is csak az RTL Klub jóváhagyása után vállalnám. Már a villában is irigy voltam a Cinkostárs Bt. másik tagjára, Petire, aki valóságshow-veteránként érkezett a játékba. Lenne kedvem kipróbálni magam más hasonló műsorban is, mert nagyon élveztem a bent töltött napokat, szerettem taktikázni, bármikor visszaköltöznék. Kíváncsi vagyok, egy másik közösségben, más kaliberű és személyiségű játékosok között hogyan boldogulnék" - fejtegette a VV5 győztese, aki 163 napot töltött a villában.

"A villalakók közül Petivel találkozom leggyakrabban, de Csabival is szinte minden nap beszélek telefonon. Együtt járunk vidékre diszkókba, ilyen alkalmakkal tudunk a nézőkkel beszélgetni és bulizni. Budapesten az utcán is sokszor megállítanak, általában arról kérdezgetnek, mit csinálok mióta elhagytam a villát és milyen a viszonyom Kingával...A kérdések után általában autogramot is kérnek, sokszor fénykép készül a találkozás emlékére. Tegnap például az egyik villatársammal sétáltam, mikor egy lelkes rajongó megkért, hadd készítsen gyorsan közös fotót. Mosolyogva odaálltunk mellé, s ekkor odaszólt, úgy gondolta, hogy csak én legyek mellette a képen!" - mesélte.

Bella Brigitta

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!