A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
6
Bronzérem
5
HUNCsipes Tamara | Gazsó Alida Dóra
13:00Kajak-kenuKajak 500m döntő A
HUNMuszukajev Iszmail
13:00BirkózásIszmail Muszukajev-Haji Aliyev
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
NyílNyíl

Nem várt semmit a Rising Star továbbjutója

Szabó Anita, Rising Star
Vágólapra másolva!
Szabó Anita és Ádám Krisztián a múlt heti show-t értékelte: előbbi csak a zenében látja a jövőjét, utóbbi pedig nem várt semmit, így pozitív meglepetés volt neki a továbbjutás.
Vágólapra másolva!

„Minden versenyhez másképp kell hozzáállni, hiába nyertem meg korábban egyet... de megvallom, nagyon meglepődtem, hogy felemelkedett a fal" – emlékezett Szabó Anita, aki otthagyta a munkahelyét, de a volt kollégák szavaznak mellette, adás után pedig hívták és gratuláltak neki. Mindenképp a zenei életben maradna, nem akar mással foglalkozni, mondta a Mokkában.

Szabó Anita, Rising Star Forrás: TV2

Ádám Krisztián 18 éves, de már a második gyerek jön nála. „Úgy álltam a versenyhez, hogy nem is érdekel. Korábban már voltam tehetségkutatóban, egyből kiestem" – mondta. „Miskolcon lakunk egy másfél szobás házban, szűkösen, de megoldjuk. Szüleink segítenek, támogatnak" – jelezte a fiú, akinek Kökény Attila, Balázs Fecó, Máté Péter a példaképe.

Az adásba bevitte kislányát is, aki úgy egy-másfél éves lehet: az ő jelenléte volt a legérdekesebb az interjú alatt, izgett-mozgott, megpróbálta lebontani a belső teret, majd egyszer majdnem megszökött a stúdióból, Tatár Csilla kapta el végül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!