A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rekorddal búcsúzott a Sztárban sztár

Gáspár Laci Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár rekorddal búcsúzott, a teljes lakosságból közel 2 millióan látták, ahogy Gáspár Laci megnyeri a versenyt. A műsor az utána következő Összezárva Friderikusszal-t is felhúzta, a 48. hét harmadik legnézettebb produkciója lett, a TV2 show-ján kívül a Hungary's Got Talent előzte még meg. A közmédia programjából a Kisvárosi doktor és a Maradj talpon! tudott bekerülni a héten a legjobb húszba.
Vágólapra másolva!
Forrás: Origo

A 48. heti Médialiftben felfelé tart a Sztárban sztár nyertese, Gáspár Laci, miután a műsor rekorddal búcsúzott, 1 millió 995 ezren követték, és a közönségaránya is elképesztően magas volt,

az éppen tévézők 40,1 százaléka figyelte.

Az énekverseny az utána következő produkciót, az Összezárva Friderikusszal-t is felhúzta, 1 millió 211 ezren voltak kíváncsiak rá, hogy a műsorvezető mihez kezd Berki Krisztiánnal – ezzel ez lett az eddigi legnézettebb adás, megelőzve Gregor Bernadett eddigi csúcsát, az 1 millió 40 ezres nézőszámot.

Az Összezárva Friderikusszal így a hét harmadik legnézettebb műsora lett, a Sztárban sztár után a Hungary's Got Talent következett, 1 millió 342 ezer nézővel, vagyis

a szombatot az RTL Klub vitte.

Vasárnap a Toy Story 3-at indította a Sztárban sztár ellen, érthető módon kevés sikerrel, a rajzfilmre az éppen tévézők 9,8 százaléka volt kíváncsi – Buzz Lightyear ezért kapta a piros nyilat. Mutatjuk a két estét grafikonon is:

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés
Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

Alább láthatja a hét húsz legnézettebb produkcióját is, ahol minden műsor a legnézettebb adásával szerepel. A TV2-től hat, az RTL Klubtól tizenkét program fért fel a listára, a közmédia egy sorozattal és egy vetélkedővel képviselteti magát.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

A csatornák küzdelme holtversennyel végződött, a TV2 és az RTL Klub egyaránt 13 százalékos heti átlagos közönségarányt ért el.

A Duna TV 6,2 százalékkal áll a harmadik helyen,

a Film+, az M1 és a Cool között hajszálnyi különbségek döntötték el a további sorrendet. Az M2 az M4 Sporttal teljesített egy szinten, mindkét csatorna 0,1 százalékpontot vert rá a Super TV2-re.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.

Két szavazatot még leadhat alább, ingyen van:

Szavazzon!

Melyik volt az elmúlt 2-3 év legjobb zsűrije?

Szavazzon!

Melyik volt a legirritálóbb, legidegesítőbb zsűri?



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!