A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Hódi Pamela: Hazugságban éltem öt éven át

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Hosszú posztban értekezik Berki Krisztiánról, aki mellett ismert lett különféle tévés realityműsorokban.
Vágólapra másolva!

„Csak szembesülök a hazugságokkal es azzal a ténnyel, hogy mekkora hazugságban éltem öt éven keresztül. En hibám? Igen! Az enyém. Hinni akartam. Az eszem tudta, hogy rossz az, amiben élek, de a szívem es a hitegetés mindig adott egy parányi pluszt" – írta.

Hódi ma érzelmek nélkül, tisztán es reálisan lát, legalábbis ezt állítja. „Egy olyan nőt, aki soha nem ártott a másik félnek, gyilkossággal megfenyegetni, az több mint kétségbeejtő" – jelezte.

A megbántott anyuka Forrás: Insta / Hódi Pamela

„Ambrus Attila nyilvánosan bocsánatot kért, mert úgy formált rólam véleményt, hogy soha nem találkoztunk, és mindössze az egyik fél véleménye alapján gondolt rólam rosszakat. Érdekes érzés ez, hogy míg egy idegen ember rendelkezik ilyen képességgel, addig az a férfi, akivel öt évet éltem, es gyermeket szültem, majdhogynem büszke a tervére, még ha ma már úgy is gondolja, hogy tréfa volt" – írta.

Hódi szerint azért hagyta el Berkit, mert nem tudott rá férfiként nézni, mert „minden mozdulata és szava hazugság volt". Pénzügyi vita is van a háttérben, egyhavi fizetést követel még Berkitől, akinek valamiféle ügynökségével volt szerződésben még márciusban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!