A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megy az ingerült, gyalázkodó üzengetés Curtis és Majka között

Majka
Vágólapra másolva!
Úgy tűnt, hogy elásták a csatabárdot, de a jelek szerint kiújult a rapperek verbális háborúja.
Vágólapra másolva!

„K.rvára jó, hogy az ember nem lehet beteg, mert egyből kitalálják, hogy drogozom azért nem lépek fel... Idióta f.szfejek! Minden nap 10 órákat dolgozom, és éjjelente még fel is lépek. Azért, mert egy buzeráns állított rólam valamit, mostantól nem lehetek szarul, mert ezt kell hallgatnom” – fakadt ki Curtis a Ripost szerint.

Majka Forrás: Facebook / Majka

Az ideges reakció előzményeiről írtunk: Curtis lemondta egy székesfehérvári buliját, ami éjjel fél kettőre volt meghirdetve. Nem az a baj, hogy betegségre hivatkozva fújta le, hanem az, hogy hét perccel előtte (éjjel 1:23-kor) írta csak ki az oldalára, hogy nem megy. Több tucat ember vett jegyet aznap este a szórakozóhelyre miatta, ők joggal dühönghettek, mert ha tudják este kilenckor, hogy elmarad a buli, talán más program után néznek, nem vesznek belépőt sem.

„Jobbulást, testvér! Szar dolog a hányás, hasmenés, főleg, ha havonta van! Aláírás: egy buzeráns” – vágott vissza Majka a Blikk szerint.

Curtis Forrás: Instagram / Curtis

Ez a szöveg helyett most egy gondolat olvasható Majka oldalán: „Életed legnagyobb csapdáját akkor ásod magadnak, amikor változást vársz valakitől, akinek esze ágában sincs bármin is változtatni!” Nehéz ebbe az idézetbe nem belelátni a két egykori jó barát közti szakítás előzményeit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!