A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLévai Zoltán
13:10BirkózásZoltan Levai-Sanan Suleymanov
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
14:00Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország | Magyarország
14:20Kajak-kenuKajak 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Kenőpénzt adott, azonmód eltüntették a sorozatát

Hallmark Channel Holiday Party and Screening of “Once Upon a Christmas Miracle"
Lori Loughlin attends the Hallmark Channel Holiday Party and Screening of “Once Upon a Christmas Miracle" held at The Grove on December 4, 2018 in Los Angeles, California. (Photo credit should read "FPA/Full Picture Agency via AFP")
Vágólapra másolva!
Lori Loughlin a Hallmark Channelen lett volna jelen egy sorozattal, de az amerikai egyetemi-főiskolai botrány miatt nem lesz premier.
Vágólapra másolva!

A When Calls The Heart című sorozat újabb évadja a napokban, egészen pontosan március 17-én érkezett volna a Hallmarkra, de a csatorna vezetősége úgy döntött, nem teszi képernyőre. A The Hollywood Reporter szerint mérlegelik a kreatív opciókat, bármit is jelentsen ez. A Hallmark sietve jelezte egy közleményben, hogy nem dolgoznak többet a színésznővel, és mindenféle projektet leállítanak, amihez köze lehetne.

Itt még szerette egymást a csatorna és a színésznő, erre utal a póló Forrás: Full Picture Agency/FPA/Fpa

Azzal, hogy egy sorozatuk újabb évadját eltüntetik, persze nem elsősorban Lori Loughlint büntetik, hanem a sok nézőt, a többi színészt, illetve a stábot, amely egy ilyen produkció esetében legalább száz embert jelent.

Az előzmények

Mint korábban írtuk, az 54 éves színésznő, Olivia Jade anyja, Lori Loughlin szerda reggel jelent meg az FBI-nál, majd rövidre rá a Los Angeles-i bíróságon kellett szembesülnie a vádakkal. Szabadlábon védekezhet ő és férje, miután kifizettek egy-egymillió dollárt óvadékként (ez összesen 540 millió forint körül van). A vád szerint Lori Loughlin és férje félmillió dollár kenőpénzzel segítették a gyereküket, hogy bejusson az egyetemre.

Az amerikai egyetemi felvételik körül zajló botrány pár napja robbant ki; több tanárt és szülőt is vádolnak azzal, hogy meghamisított eredményeket, illetve megvesztegette az illetékeseket, hogy olyanok is bekerülhessenek elit egyetemekre, akiknek erre nem lett volna lehetőségük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!