Újabb páros esett ki az Ázsia Expresszből

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
A Liu-fivérek nyerték a Hajszát, a Kandász-Demcsák páros is megúszta a napot.
Vágólapra másolva!

Mozgalmas, kalandos, izgalmas nap után ért véget a Hajsza az Ázsia Expresszben: három páros vett rajta részt, és hullámokban öntötte el őket a kétségbeesés.

tv2

„Vagy sokkot kap, vagy annyira csodálkozik, hogy nem tud koncentrálni a kérésre" – csodálkoztak rá a versenyzők a helyi népekre, ugyanis az indiaiak sokszor vigyorogva, de döbbenten néztek a fura feladatokkal érkező magyarokra. „Fölmentünk egy úriemberhez, mondjuk foga nem volt sok... pedig a csipszet jó, ha megrágja" – összegezte Kandász Andrea az egyik feladatot, amikor saját kezükkel kellett ismeretleneket megetetni sült banánszeletekkel.

tv2

„Ez a Hajsza egészen másképp alakult, mint az előző" – állapította meg Ördög Nóra. „Állandóan mosakodás, a kétszínűség megy. A korrektség megingott. Okoskodnak úgy, hogy a hülyeséget hajtják. Vége a barizásnak, kapják majd a jelet" – zsörtölődött Gáspár Evelin, akinek elege lett abból, hogy több páros eljátssza, hogy mennyire szimpatikusak nekik a többiek, majd megpróbálják kiejteni őket.

tv2

Végül a Liu-fivérek nyerték a Hajszát, a Kandász-Demcsák páros lett a második. Bereczki Krisztián és Bohos Kornél veszített, kettejük közül azonban valaki esélyt kap a folytatásra, méghozzá Hódi Pamelával, aki tíz napja vár arra, hogy párt kapjon. Tippünk: Bereczki.

Az előzetesből kiderült, hogy az érkezőket (két esélyt kapó túlélőket) nem szeretik majd a maradók, ami nem csoda: épphogy elkezdtek örülni annak, hogy csak öt duó van versenyben, amikor kiderül majd, hogy mégiscsak hat, azaz nemhogy fogyna a mezőny, de még nő is a létszám.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!