Majdnem lefilmezte a saját halálát egy internetes celeb

Jason Clark, majdnem megfulladt az idióta influenszer
Vágólapra másolva!
A TikTok egyik sztárja, Jason Clark egy merész videóval akart előállni a közösségi oldalon, de kis híján tragédia lett a vége.
Vágólapra másolva!

A TikTokon több mint 400 ezres rajongótáborral bíró Jason Clark azt találta ki, hogy egyik léktől a másikig úszik egy befagyott tó jege alatt, de majdnem megfulladt.

Az Instagramra természetesen kitette az esetről készült videót is, amin az látszik, hogy nem találta meg a másik léket – mint írta, alulról a jég is sok helyen úgy nézett ki, mintha egy lyuk lenne a felszínen –, ezért elkezdett visszaúszni ahhoz a lékhez, amelyiknél lemerült, de arra is nehezen bukkant rá:

Clark a bejegyzésében azt írta, hogy sosem volt még ilyen közel a halálhoz, a végére már olyan kevés levegője maradt, hogy alig látott.

A hátával hiába próbálta betörni a jeget úszás közben, az egészet rögzítő Abby Mcdonald pedig azért nem segített neki, mert nem fogta fel a helyzet komolyságát, azt hitte, Clark csak viccel azzal, hogy nem találja a kijáratot – ahogy más veszélyes helyzetekben is poénkodott korábban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!