Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Angliában dolgozó magyar ápolónő meséli el, hogyan hatott rá a vírus

Vágólapra másolva!
Május 13-án három aktuális témával folytatódik az Ozone TV-n az Egyenlítő, délután ötkor és este 11-kor.
Vágólapra másolva!

Az első részben egy Angliában dolgozó magyar ápolónőt kérdeznek a saját tapasztalatairól. Molnár Krisztina író és publicista meséli el, hogy milyen az élet kinn, milyenek az intenzív osztály munkakörülményei és persze azt is elmondja, hogy ő miképpen esett át a koronafertőzésen.

A kép illusztráció AFP

Az ország krízistérképe a következő téma. Hogyan lehet kommunikálni egy olyan válságot, mint a jelenlegi járványhelyzetet? Hiszen ez már nemzetszinten is nehéz, ám most ráadásul egy globális krízisről van szó. A Magyar Public Relation Szövetség Kríziskommunikációs Tagozatának elnökét, dr. Pintér Dániel Gergőt kérdezik hazánk krízistérképéről, és válságkezelési tippekről.

A magyar járványmegelőző innováció lesz a harmadik téma. Dr. Földvári Géza parazitológussal a DAMA-protokollról beszélgetnek, ami egy egészen egyedi, magyar találmány; képes lehet megelőzni egy esetlegesen következő pandémiát. A vizsgálat kiemelt alanyai a kullancsok, amelyekből egyre több található meg a nagyvárosokban is, sőt új fajai is megjelentek. A beszélgetésből kiderül, hogy ezek a paraziták milyen veszélyt jelentenek ránk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről