Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Fontos, hogyan ápolja bőrét a karantén alatt

Bőrápolási és sminktippek, ha pattanásokkal küzdesz trend arckrém
Vágólapra másolva!
Május 7-én is három érdekes témával jön az Egyenlítő az Ozone TV-re, délután ötkor és este tizenegykor.
Vágólapra másolva!

A digitális oktatás támogatása az első téma: március 13-a óta távoktatás van érvényben hazánkban, azóta pedig számos, a tanárokat, a diákokat és a szülőket támogató program és platform jött létre. A beszélgetés első felében Fejes-Martinez Krisztina a vendég, az online karantén program vezető trénere a Hősök Tere Kezdeményezéstől. A beszélgetés második felében pedig Molnár Janka Sárát köszöntik, az OKTONDI kezdeményezés vezetőjét. Arról kérdezik őket, hogy a programjaik hogyan tudnak segítséget nyújtani az online térbe költözött oktatásban.

A kép illusztáció Forrás: Thinkstock

A következő téma a bőrápolás a karanténban. Dr. Csernus Krisztina bőrgyógyászt és kozmetológust kérdezik, hogy hogyan védhetjük bőrünket, mit tehetünk egészségének megőrzése érdekében most, a karantén ideje alatt.

A műsor harmadik részében állatokról lesz szó: a patkányok, a királysiklók és az ezerlábúak nem számítanak a legkedveltebb állatoknak, hiszen nem úgy néznek ki, mint a sokkal aranyosabb társaik és sokan veszélyforrásként tekintenek rájuk. De mi az igazság ezekkel a megvetett jószágokkal? Tényleg félnünk kell tőlünk, ahogyan a társadalmi felfogás is mutatja? És, ha ennyire rossz a megítélésük, akkor miért tartják őket otthon háziállatként? Demeter Attila egzotikus állat szakértőt kérdezik a műsorban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről