Radics Gigi reméli, hogy még szülés előtt felléphet

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Gigi babát vár, a terhességről és a terveiről beszélt Várkonyi Andreának.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban írtunk, Radics Gigi csak nemrég vállalta fel a kapcsolatát Mikus Áron szobrásszal, májusban pedig az is kiderült, hogy az énekesnő első gyereküket várja.

Gigi most Várkonyi Andreának az Akarsz beszélni róla? sorozatban mesélt a terhességéről, azt is elmondta, hogy az Egyesült Államokban derült ki az állapota, a hírt egy ottani étteremben osztotta meg a párjával.

Radics Gigi Forrás: Radics Gigi/Instagram

Az énekesnőnek szerencsére nincsenek komolyabb rosszullétei, attól viszont kicsit tartott, hogy a szülei mit fognak szólni – de végül nagyon örültek neki, bár az édesapja néha viccből megjegyzi: nem gondolta volna, hogy a lánya 44 évesen "nagypapát csinál belőle".

Giginek egyébként – mint bizonyára a legtöbb előadónak – hiányzik a színpad, reméli, hogy még a gyereke születése előtt fel tud lépni párszor. "Amikor megszületik a kisbabám, szeretnék vele foglalkozni... Legalább öt hónapig mindenképp szeretnék otthon maradni, helyre akarom magamat is rakni, mert lehet, hogy a testem meg a fejem picit szét fog esni a szülés után" – mondta. A teljes beszélgetést megnézheti itt:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!