A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ájultan találtak egy tévésztárra, csúszik az új műsora

WE tv Celebrates The Premiere Of "Braxton Family Values" GettyImageRank2
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - APRIL 02: Tamar Braxton is seen as We TV celebrates the premiere of "Braxton Family Values" at Doheny Room on April 02, 2019 in West Hollywood, California. Earl Gibson III/Getty Images for WE tv /AFP
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem mutatják be Tamar Braxton új realitysorozatát, miután a főszereplő kórházba került.
Vágólapra másolva!

Csúszik a WE TV új realitysorozatának, a Tamar Braxton: Get Ya Life!-nak a premierje, mivel a címszereplő nincs jó állapotban, július 16-án kórházba került.

Az énekesnőként is ismert Braxtonra ájultan talált rá a barátja egy Los Angeles-i hotelszobában, a TMZ szerint öngyilkosságot kísérelt meg – üzenetet ugyan nem hagyott, de aznap öngyilkossággal fenyegetőzött.

Tamar Braxton Forrás: AFP/2019 Getty Images/Earl Gibson Iii

A WE július 30. helyett így csak szeptember 10-én mutatja be a Tamar Braxton: Get Ya Life!-ot, amely az ígéret szerint az eddigi legőszintébb reality lesz Braxtonról.

A tévésztár mindennapjait korábban a Braxton Family Values című családi show-ban, valamint a Tamar & Vince-ben is nyomon követhettük, miközben például a Celebrity Big Brother-ben, a Dancing With the Stars-ban is szerepelt. Egyébként Toni Braxton húga, többi testvérükkel együtt alkotják a The Braxtons nevű formációt.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az olimpiáról