A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Horváth Gréta: Felismertem, hogy baj van

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta a közösségi oldalán hosszan írt arról, hogy túlsúllyal küzd, sőt, azt is elárulta, hogy hány kilótól kellene megszabadulnia.
Vágólapra másolva!

"Az idei hatalmas projektem, hogy 17 kg-tól megszabaduljak! Tudom, nagyon soknak hangzik, de higyjétek el a 160 cm-hez nagyon-nagyon sok! Bátorság kellett, hogy elszántan bele tudjak vágni, de Ázsia megtanított arra, hogy nincs lehetetlen. Ez az idei év rólam fog szólni. Arról, hogy egészséges legyek, fitt, és ne egy tunya zabálós. Igen, rohadt sokat ettem, és nem éppen diétás kajákat. Amivel nincs baj, ha heti egyszer, kétszer teszed, de én egész álló nap. Nem estem kétségbe, nem állok a tükör előtt sírva, és nem mérgezem a környezetem a nyavajgásommal.

Ennyi, ki kell mondani, bátornak kell lenni, és felvállalni ezt" - kezdte bejegyzését Horváth Gréta, akit az Ázsia Expressz óta sokan követnek a közösségi oldalakon.

"Tudom, hogy sokan küzdötök súllyal, az élet más területein is nehézségekkel. Egyet ne felejtsetek el! Minden azon múlik, mit gondolsz magadról! Mit hiszel el arra vonatkozóan, hogy képes vagy nagy dolgokra. Én hiszek magamban! Hiszek a kitartásomban és bennetek is. Azt gondolom, hogy jó közösség vagyunk. Igyekszem őszinte lenni veletek, és ebben az időszakban is az lesz. Ki kell mondani, le kell írni! Gyerekek, 74 kg vagyok. Szerencsés típus vagyok, nem látszik a hatalmas felesleg, de van. Mindenhol van! Ennek a posztnak és sok posztomnak is az a lényege, hogy erőt adjon nektek" - írta oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!