Lopással vádolják Kárpáti Rebekát

Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban egykori színésznője nemrég adta ki saját ruhakollekcióját, elmondása szerint a márka minden darabját maga tervezte, és bár a rajongóknak tetszett, nem fogadta mindenki örömmel a darabokat: vannak, akik lopással vádolják.
Vágólapra másolva!

Pár nappal a kollekció bemutatása után az interneten azzal vádolta egy influenszer Kárpáti Rebekát, hogy lekoppintotta a modelleket egy korábbi, hazai divatcéggel való közös munkája után, amelyben a ruhadarabok az ő nevével voltak fémjelezve.

Az oldalán elindult a kommentháború, amit a Pumped Gabo barátnőjeként megismert Luna indított. A lány úgy érezte, ki kell állnia barátnője mellett, aki annak a márkának a tulajdonosa, amelynek terveit állítása szerint Rebeka felhasználta. "Anno végigkísértem az együttműködést Rebeka és a márka között, beleláttam a folyamatokba.

Ez az állítás felháborító" - mesélte a Blikknek.

"Akkor nagyon kiborultam. Forrófejű vagyok, rögtön megosztottam a képeket a követőimmel, hogy ők döntsék el: csak szerintem hasonlítanak nagyon a ruhák a korábbiakra vagy sem? A válaszok egyértelműek voltak, mégis már úgy néz ki, mintha lejárató kampányt indítottam volna. Akkor lett ebből dráma, amikor Rebeka úgy érezte, meg kell védenie magát" - részletezte.

"Nem csak a konkrét ruhákat, de az egész márkát a nulláról álmodtam és valósítottam meg, egy elképesztően tehetséges társaság segítségével.

Sem emberileg, sem szakmailag nem volt előremutató az együttműködés számomra, amiért egy idő után abbahagytam a közös munkát, ennek egészen eddig hangot nem adva. Érdekes, hogy pályafutásom alatt csak azzal az egy márkával nem sikerült megtalálnunk a közös hangot, amelyikkel most is konfliktus van" - reagált közösségi oldalán a színésznő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről