A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Úgy érzi az Exatlon-versenyző, hogy leszállt róla az átok

Exatlon
Vágólapra másolva!
Koloszár Enikő egyre jobb formában van, de lehet, hogy párbajra kényszerül a TV2 sportrealityjében. 
Vágólapra másolva!

Enikő később csatlakozott a Bajnokokhoz, és eleinte nem találta a helyét, keveset beszélgetett a többiekkel, a pályán pedig néha nyert ugyan, de többször hitehagyottan, reménytelen arccal dobálta a homokzsákokat, mintha maga sem bízna a győzelemben. Pár napja megfordult valami, több nyertes futama volt.

„Leszállt az átok rólam. Nyomasztott, hogy a villában nem éreztem, hogy beilleszkedtem volna. Egy félsz volt bennem, nagy nyomás volt rajtam, főleg a beilleszkedés miatt" – magyarázta a versenyző. „Most, a harmadik hetemben mindenkivel ugyanolyan kapcsolatban vagyok. Egységet alkotunk így heten" – tette hozzá.

Ha már a kondi megvan, a legfontosabb a hozzáállás, tudja ezt ő is: „A rajt előtt mindig arra gondolok, hogy bemegy!" – magyarázta egy csapattársnak, de a pozitív gondolatok után megint elszontyolodott. „Ha nem sikerül a végjáték, az egyik párbajozó én leszek. A múlt hét miatt nekem lesz a legrosszabb a statisztikám" – kesergett.

Egyelőre nem tudni, mely csapatból lesz kieső. Négy dolog azonban biztos.
1. Az előny momentán épp a Bajnokoknál van, tehát kicsivel több esély van arra, hogy a Kihívók bánkódnak majd csütörtök este.
2. Bármely csapat veszít a csütörtök esti adásban, női kieső lesz.
3. Pár nappal ezelőtt Enikőnek 44%-os eredménye volt, Kocsis Alexandrának pedig csak 28%-a, azaz hiába szerepel sokat interjúkkal Szandi, tízből nagyjából három futamot nyer, hetet elveszít.
4. Ez pedig azt jelenti, ha a pirosak kikapnak ma, akkor igen valószínű, hogy Szandi a biztos párbajozó (noha ő is sokat nyert mostanában).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!