Exatlon: rendületlenül utálnak egy Bajnokot a Kihívók

Vágólapra másolva!
Elbukták 10-8-ra a hétfői napot a pirosak, így hosszú idő után a kékek mehettek vissza a luxusvillába.
Vágólapra másolva!

6-1-re elhúztak a Kihívók a villajáték elején, innen 6-6-ra feljöttek a Bajnokok. 8-8-nál még nyitott volt minden, de a végét jobban bírták a kékek, 10-8 lett a vége, természetesen úsztak a boldogságban (majd a medencében), mert sok hete a szegényes faház volt az otthonuk.

A Bajnokok bánata tv2

„Nem volt meg az elején a lendület. Ha nem húznak el ennyire, más lett volna a játék kimenetele. A játék elejére kicsit jobban fel kéne pörgetnünk magunkat. Jobban kéne bemelegíteni" – vélekedett Dávid. Dorka szerint rendben van, hogy Zsolt helyét átvette, és egyfajta vezér lett: „Dávid nagyon jól irányítja a csapatot, ez a pályán is működött. Mindenki elfogadja őt, hallgat rá. Ez egy nagyon jó irány lesz számunkra."

Dorka sikítása zavarja az ellenfelet TV2

A kékek mámorosan vetették magukat a medencébe, buliztak is este, de közben volt idő egy kicsit gyepálni a legfőbb ellenséget. „Dorka azzal volt elfoglalva, hogy miket idegesítsen. Nagyon visított. Ha pont azt a pillanatod kapod el,

Részemről van egyfajta sportemberi tisztelet, de nem túl korrekt, hogy többet foglalkozik a mi idegesítésünkkel, mint a saját csapata buzdításával" – mérgelődött Viki.

Így ünnepeltek a kékek:

TV2

Videón a nagy öröm:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről