Ma is gyötri a koronavírus Barta Sylviát

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
A testén újra megjelentek kiütések, hangulatingadozás és krónikus fáradékonyság gyötri a koronavírus-fertőzésen átesett Barta Sylviát
Vágólapra másolva!

Márciusban kapta el a vírust, heteken át küzdött vele, és bár teljesen meggyógyult, a betegség még mindig nem múlt el nyomtalanul.

Vannak dolgok, amelyekről nem szívesen beszél a nyilvánosság előtt az ember, de mégis úgy érzem, szükség van rá, hogy ezzel is segítsük, támogassuk egymást, de tényleg teljesen padlóra küld ez a kór. Szó szerint beleőszültem a koronavírusba, és ha a sok baj nem lett volna elég, indokolatlanul fáradékony vagyok, valamint eddig nem jellemző hangulatingadozásaim vannak" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

"Igenis tartani kell a kórtól, nem szabad hátradőlni, talán az én példám is valamennyire felnyitja az emberek szemét, hogy vigyáznunk kell egymásra! Én fél éve küzdök a teljes gyógyulással. Fel is szoktam tenni magamnak a kérdést: vajon leszek még a régi Barta Sylvia? Sajnos türelmetlen típus vagyok, ez sem könnyít a dolgon, de muszáj lesz újra erőre kapnom, megmozgatnom a hegyeket" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről