Fausztina nővér történetét is láthatják a Duna Televízió nézői

Fausztina - Az irgalmasság üzenete
Vágólapra másolva!
Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tiszteletére számos vallási témájú filmet tűz műsorára a közmédia. A Duna Televízió műsorán szeptember 3-án, pénteken a Fausztina - Az irgalmasság üzenete című lengyel filmmel folytatódik a filmek sora, amelyben egy különleges adottságokkal rendelkező apáca életét és emlékezetét ismerhetik meg a közmédia nézői.
Vágólapra másolva!

Tisztaszívűség, alázat, türelem, lelkiismeretesség, engedelmesség és szelídség – a lengyel származású Fausztina nővér ezeket tartotta a legfőbb erényeknek az életben, így ezek mentén élte rövid életének minden egyes napját. Szeretetével, amellyel Isten és felebarátai felé fordult, valamint sugárzó hitével mindenkire rendkívüli hatást gyakorolt. Már igen fiatal korában kiderült, hogy különleges személyiség, mivel különféle természetfeletti adományokat kapott Istentől.

Forrás: Fausztina - Az irgalmasság üzenete

Hogy ez áldás vagy teher volt-e számára, az az életéről készült, Fausztina - Az irgalmasság üzenete című, 1994-es lengyel életrajzi drámából kiderül, amelyet szeptember 3-án, pénteken 20:30-tól tűz műsorára a Duna Televízió a budapesti rendezésű, 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kapcsán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről