A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sas József bízott a felépülésben, vissza akart térni a színpadra

Sas József humorista  Sas József arckép, portré FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet
Budapest, 2010. november 3. Sas József játszik a TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréban, amelyet november 5-én mutatnak be a Kabaré 24 - Mikroszkóp Színpadon, Sas József rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Kollégái és barátai mindent megtesznek majd, hogy őrizzék Sas József emlékét.
Vágólapra másolva!

"Az egyszerűen nem lehet, hogy ennek itt vége van! Józsi hagyatékát nem hagyhatjuk a feledésbe merülni, és mindent meg is teszünk majd annak érdekében, hogy ez a fajta zenés kabaré visszatérhessen a színpadra" - kezdte a Borsnak Beregi Péter, aki reméli, hogy Heller Tamással karöltve, képesek lesznek újra feléleszteni ezt az egyébként nagyon nehéz műfajt.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Meg kell teremteni a körülményeket ahhoz, hogy ezt a Józsi által naggyá tett műfajt újra feltegyük a térképre. Először is naprakésznek kell lenni a napi politika eseményeivel, majd jó érzékkel ki kell választani azon történéseket, melyekből ízlésesen viccet lehet csinálni. Aztán meg kell írni, meg kell tanulni, és jól kell eljátszani. Nagyon nehéz ma már időtálló karaktereket találni, így időtálló jeleneteket is nehéz írni" - fejtette ki Beregi, aki úgy véli, hogy Sas József otthona igazi, színpadra kívánkozó kincseket rejthet.

Csupa olyasmi, amin Sas József dolgozni akart. Hiszen ő bízott abban, hogy felépülhet és készült is vissza imádott közönsége elé..."- mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!