Így szilvesztereztek a magyar sztárok - fotók

Király Viktor
Vágólapra másolva!
A legtöbben szűk, családi körben várták az új évet. 
Vágólapra másolva!

Mádai Vivien hungáriás napszemüvegben búcsúztatta az óévet. "Nehezen engedek el dolgokat, az utolsókig kapaszkodom, mondhatni függő vagyok... állítólag 2020 az elengedés éve. Az biztos, hogy nagy tanító volt, soha nem volt ennyire komplikált, fájdalmas, és érzelmes 12 hónap, mint a mostani. És közben annyi szép, és csodás dolog is történt, amitől a végén mégiscsak azt mondom, minden nehézségével együtt rengeteget adott. Az elmúlt évekhez hasonlóan az éves hálálkodásom azt hiszem idén is valid. Sőt talán most az a leginkább... Köszönök mindent, ami van, és azt, ami nem volt...
de most már engedem, hadd menjen" - írta fotója mellé.

-------------------

Király Viktorék mókás képpel köszöntek be szilveszter előtt.

-------------------

"Nézzük meg, mire tanított minket 2020 és higgyünk abban, hogy a következő 365 nap kárpótol minket mindenért, amit elszenvedtünk idén! Boldog új évet kívánok nektek és köszönöm, hogy idén is itt voltatok!" - így búcsúzott Iszak Eszter.

--------------------

Sarka Kata két gyerekével közös fotót mutatott december 31-én.

-------------------

Stohl András sem ment diszkóba, ahogy mások sem. "Tegnap a gyerekekkel buliztunk, ma pedig kettesben, pontosabban Szaffival hármasban, filmezve várjuk az új évet" - írta fotója mellé.

-------------------

Ördög Nóra családi körben, Balatonakarattyán töltötte a szilvesztert.

-------------------

„Fogam még mindig nincs sajnos, feleségem legnagyobb bánatára. Ligetvári Patrikkal ütköztem edzésen, és kiverte a fogamat. Neki szétnyílt a keze, a fogamtól, nekem meg a fogam bánta ezt a történetet" - ezt Lékai Máté bő egy hónapja, 2020 novemberében nyilatkozta, de azóta sem sikerült pótolni. "Hát így... fog és filter nélkül kívánunk Nektek nagyon boldog új évet! Szeretünk Titeket és köszönjük, hogy vagytok. Lékai Család" - írta a kép mellé a TV2 műsorvezetője.

--------------------

Stohl Luca az Origóval szilveszterezett, ezzel a képpel kívánt boldog új évet.

---------------------

"Az idei év tele volt nagyon nehéz pillanatokkal. Megtanította mindannyiunknak, hogy milyen fontos mások társasága. Sok mindent tanultam magamról, meg arról hogy mi igazán értékes számomra. Hálás vagyok a környezetemben lévőknek, mert csodálatos emberek. Jövő ilyenkor pedig mindannyian együtt fogunk ünnepelni" - írta a fotó mellé Király Linda.

-----------------------

Mihalik Enikő vízparton, barátnővel búcsúzott 2020-tól.

-----------------------

Horváth Éva elegáns ruhában várta a szilvesztert. "Búék Nektek! Amikor gyerek voltam, annyira távolinak tűnt ez az év... egy picit nem figyeltem oda, és már meg is érkezett! Ilyenkor nagyon sokan újévi fogaldalmat tesznek... nagyon kívaáncsi vagyok, hogy ti mit fogadtatok meg, vagy mit nem" - írta Instagram-oldalán.

---------------------

Fuerteventura spanyol sziget az Atlanti-óceánban, a Kanári-szigetek második legnagyobb tagja. Itt töltötte a szilvesztert Vajna Tímea, aki amazonos képeket mutatott a Wonder Woman 2-ből.

---------------------

Tóth Gabi egy Balázs Fecó-dallal lepte meg szerelmét, Krausz Gábort. "Így telik nálunk ennek az évnek az utolsó napja... Van mit kiénekelni... Nincs mesésebb érzés, hogy hangokban is elmondhatom neked" - írta a videó mellé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről