A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Oszter Sándor már tavaly elárulta végakaratát

Oszter Sándor Színész galéria   Oszter Sándor FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré SZEMÉLY színész
Budapest, 2015. május 27. Oszter Sándor színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Oszter Sándor már tavaly arról beszélt, hogy tudja, hol szeretne nyugodni, megmondta a családtagjainak is, hogy hol temessék el.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 73 évesen szívinfarktusban meghalt Oszter Sándor, aki már egy tavaly augusztusi interjúban arról beszélt, hogy hová temessék majd el a végakarata szerint.

"Pontosan tudják, mi a kívánságom arra az esetre, ha elmennék. A Balatonon, Tihanyban töltöttem minden szabadságomat, a gyermekkorom oda köthető. Bár több ősöm is ott van eltemetve, nekem a Börzsöny lesz a végső nyughelyem. Negyven éve állt ott a vadászházam, mesés hely, el sem tudom képzelni, hogy máshol temessenek el" – idézte a színészt a Ripost.

Oszter Sándor Forrás: MTI/Zih Zsolt

A halálról egyébként így vélekedett, ezt is mondta akkor Oszter: "Sosem foglalkoztatott a halál gondolata. Könnyebb elfogadnom az elkerülhetetlent, mint görcsölni a jövőn. Az a mottóm, hogy ha csak egy hajszál választ is el attól a ponttól, hogy kirepülsz a világból, attól még a földön maradsz. De remélem, még egy kis ideig nem szakítják el odafönn azt a hajszálat. Szerintem a halál után egy teljesen más dimenzióban folytatjuk az életünket."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!