Nagy bejelentéssel zárult a Dancing with the Stars, és már csak öt pár van versenyben

Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
A hetedik élő show-ban rengeteg izgalom várt a Dancing with the Stars nézőire, ugyanis a versenyben levő párokhoz egy-egy sztárvendég érkezett: visszatért a TV2 színpadára Gelencsér Tímea, Pásztor Anna, Osvárt Andrea, Noszály Sándor, Emilio és a világsztár Gabriela Spanic is. A hármas produkciók mellett páros riszaviadalban is összemérhették tánctudásukat a széria táncosai. Az este végén most is el kellett búcsúzni egy pártól, a szavazatok alapján Kozma Dominik és Lissák Laura számára ért véget a verseny, ők nem lesznek ott az elődöntőben.
Vágólapra másolva!

A szombat esti adásban a párosok két-két táncot is bemutattak, így a múlt héten nehezebb dolguk volt, hiszen több lépést is el kellett sajátítaniuk. A versenyzők az alábbi táncokat mutatták be az első körben a sztárvendégekkel kiegészülve, majd az alábbi pontszámokat kapták a zsűritől, vagyis Ördög Nórától, Molnár Andreától, Bereczki Zoltántól és Kováts Gergely Csanádtól.

  • Kozma Dominik és Lissák Laura, Noszály Sándorral: salsa, 38 pont
  • Nagy Réka és Hegyes Bertalan, Emilióval: jive, 37 pont
  • Kamarás Iván és Mikes Anna, Pásztor Annával: samba, 40 pont
  • Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna, Osvárt Andreával: csacsacsa, 40 pont
  • Árpa Attila és Stana Alexandra, Gelencsér Tímeával: tangó, 39 pont
  • Tóth Andi és Andrei Mangra, Gabriela Spanic-kal: charleston, 40 pont

A második kör előtt a pontszámokat versenypontokra váltották, így az első helyezett 6, az utolsó 1 pontot kapott.

A riszaviadal alatt akár 4 ponttal is lehetett volna gazdagodni, ugyanis a zsűri is kioszthatta az 1-1 pluszpontját az általa legjobbnak tartott produkciónak.

A hármas produkciót tehát a riszaviadal követte, elsőként pedig Kozma Dominik és Lissák Laura, valamint Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna szálltak versenybe egymás ellen, a zsűrinek pedig nem volt könnyű dolga, hosszan dicsérték mind a két párost. Végül 2-2 pontot kaptak, döntetlennek ítélte a zsűri a viadalt. Tóth Andi és Andrei Mangra, valamint Nagy Réka és Hegyes Bertalan egymás ellen küzdöttek, a párbajt sokak meglepetésére Nagy Rékáék nyerték 3-1 arányban, a zsűri a fejlődést díjazta, hosszan dicsérték győztes párt.

Kamarás Iván és Mikes Anna, illetve Árpa Attila és Stana Alexandra is párbajozott, a macsó párbaj is döntetlenre sikeredett, 2-2 pontot kaptak.

A műsor végén nagy bejelentést tett Ördög Nóra: jövő héten 50 pontot fog kiosztani a zsűri, ugyanis érkezik egy vendég zsűritag a Dancing with the Starsba, Gabriela Spanic is pontozni fog az elődöntőben.

A zsűri és a nézők pontszáma alapján alakult ki a sorrend, így veszélyzónába került Nagy Réka és Hegyes Bertalan, valamint Kozma Dominik és Lissák Laura. A nézők még kaptak egy kis időt, hogy újra leadják a szavazatukat a kedvencükre, majd a műsorvezetők bejelentették, hogy Kozma Dominik és Lissák Laura számára ért véget a verseny, ők nem lesznek ott a jövő heti show-ban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről