Kis Grófo az ünnepeket sem tartja az apja halála óta

Megrázó! Ezt tervezte halála előtt Kis Grófo édesapja
Kis Grófo és édesapja Nagy Grófo, azaz idősebb Kozák László.
Vágólapra másolva!
Kis Grofóéknál már a családi ünnepek sem ugyanolyanok, mióta az apja, Nagy Grófo meghalt – árulta el a mulatós zenész.
Vágólapra másolva!

Kis Grófo tavaly decemberben vesztette el az édesapját, a Nagy Grófóként ismert Kozák Lászlót, most pedig a Blikknek beszélt a gyászáról, arról, hogy a család élete hogyan változott meg a haláleset óta.

Mint kiderült, Grófóék egyelőre a családi ünnepeket sem tartják, a húsvétjuk is gyászban telt: "Semmi nem lesz már a régi soha többé. Amióta édesapám elment, gyászba borult a szívünk, nincs kedvünk ünnepelni. A húsvét nálunk eddig olyan volt, mint a karácsony, de az idei nagyon szomorúan telt. Ezelőtt reggel mindig útra keltünk, először édesapámmal találkoztunk, meglátogattuk a többi rokont, aztán ebédre visszamentünk édesapámékhoz és vacsorára is" – mondta a zenész.

Kis Grófo az édesapjával Forrás: Instagram/Kis Grófo

"A gyerekek kérdezték, hogy most miért nem megyünk, de nagyon nem akartam belemenni, csak annyit mondtam, a járvány miatt egyébként is itthon maradtunk volna. Próbáljuk a kicsikre nem rátenni a terhet, ők itthon meglocsolták a húgukat és az édesanyjukat, nekünk viszont szomorú volt az ünnep" – tette hozzá.

"Fáj a szívünk, a gyerekek születésnapját leszámítva nem üljük meg az ünnepeket. Az én és öcsém, Gyémi születésnapját sem, úgy legalábbis biztosan nem, ahogy eddig. Senkinek sem lenne jó kedve, folyton édesapánkra gondolunk, aki nagyon hiányzik az egész családnak. Ez a gyász örökké tart" – magyarázta Grófo.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről