Magyar sztárok, akik többször próbálkoztak már a házassággal

Mádai Vivien, Gregor Bernadett, Esztergályos Cecília
Vágólapra másolva!
A statisztikák szerint a házasságok nagyjából fele válással végződik, és egyre többen vannak, akik a második vagy a harmadik nekifutásra sem találják meg az igazit. A magyar sztárok közt is találni olyanokat, akik többször kimondták már az igent, de csalódniuk kellett, és végül a válás mellett döntöttek. Mádai Vivien 31 évesen már két házasságot tudhat maga mögött, Gregor Bernadettnek négy férje volt, Esztergályos Cecília pedig  korábban ötször volt házas, de ezt a számot nem tartja soknak.
Vágólapra másolva!

Mádai Vivien

Februárban derült ki, hogy Mádai Viviennek a második házassága is zátonyra futott, és hét év után válik gyereke édesapjától. 2012-ben mindössze nyolc hónap után vált el az első férjétől, így 31 évesen már két férjet tudhat maga mögött.

"Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb" - nyilatkozta a Mokka műsorvezetője, de részleteket nem kívánt megosztani a döntésről.

Esztergályos Cecília

A színésznő eddig sem titkolta, hogy ötször mondta ki a boldogító igent, mielőtt rátalált az igazira jelenlegi férje személyében, azaz a hatodik házasságában él jelenleg. Nagyon boldog a férje mellett, a korábbi kapcsolatait pedig azzal magyarázza, hogy akkoriban divat volt gyorsan férjhez menni.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Dr. Fonyódi Péter, ő az igazi. '84-ben néztünk így egymásra. Én macskát játszottam, ő meg dobolt. Egymásra néztünk, a szemével elmondta, amit. Amire csak azt lehetett mondani: én is" - mesélte nemrég a hatodik férjéről.

Gregor Bernadett

2018-ban derült ki, hogy Gregor Bernadett negyedszer is válik. A színésznőnek korábban három másik házassága is volt, első férje egy tüdőgyógyász volt, majd megismerte Gát György producert, akivel bár négy évig alkottak egy párt, házasságuk kilenc hónap után szintén zátonyra futott.

2004-ben a magát táltosnak nevező Somogyi Istvánnal jött össze, akinek gyereket is szült - házasságuk válságba jutott a férfi hűtlensége miatt, kilenc évig voltak együtt.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről