Szegedi Fecsó a szakításról: Kiábrándultam belőle, meg is mondtam neki

Szegedi Fecsó
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, szakított Szegedi Fecsó és barátnője, a modell pedig az Instagramján tombol a megcsalások miatt. Fecsó is megszólalt az ügyben, egyelőre tagadja a félrelépéseket.
Vágólapra másolva!

Bea azt állítja, hogy párja többször félrelépett, a kapcsolatuk alatt folyamatosan más nők társaságát is kereste. "Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! (...) Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin" - fogalmazott.

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Fecsó a Blikknek mesélt: "Az igazság az, hogy egy hete megmondtam neki, hogy az érzés nekem elmúlt, és legyünk külön. A fotó, amin csajokkal beszélgetek, egy tegnapi fotó volt, amikor én már lezártam az egészet.

Bevallottam azt is, hogy a Vivit megcsaltam, ezt is bevallanám."

"Beával nem kötött össze minket se házasság, se gyerek, ha én más nővel akartam volna lenni, akkor más nővel vagyok. Miért csaltam volna meg? Én szerettem, jól éreztem magam vele. Nem akarom részletezni, de egyszerűen kiábrándultam az utóbbi időben, elment az érzés, ez rá a legjobb kifejezés, ezt meg is mondtam neki kerek-perec" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről