Évekig élt rettegésben Nótár Mary, százmilliós pert indít volt kiadója ellen

Nótár Mary
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, Nótár Mary fellélegezhet: a bíróság jogerősen is neki adott igazat a közte és volt menedzsmentje között folyt perben. Az évek óta tartó jogvita végén bebizonyosodott, hogy valóban korlátozták a személyi szabadságát aznap, amikor egyezkedni érkezett az akkori menedzseréhez. Az énekesnő ugyanakkor nem elégszik meg ennyivel.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő szeretné, ha a bíróság lefolytatná azt a félbehagyott pert is, amit ellene indított a menedzsment. A cég ugyanis, mint az énekes mondja, 88 millió forintot követelt Marytől bevételkiesésre hivatkozva. Ezt az ügyet a bíróság felfüggesztette arra való hivatkozással, hogy megvárják a büntetőügy lezárását. Az énekesnő most szeretné, ha kimondanák: nem tartozik korábbi menedzsmentjének. Sőt, viszontkeresetet is benyújt ellenük, mivel állítja, igazoltan százmilliós veszteséget okoztak neki azzal, hogy éveken át letiltották klipjei megjelenését és trükköztek a lemezeladásokkal is. Nótár Mary ugyanakkor azt mondja, hogy nem a pénz a lényeg ebben a harcban.

Most ország-világ láthatja, hogy én mondtam igazat, hiszen elítélték őket" - közölte a Borssal Mary, aki most már nem akar megállni.

"A táncnak még koránt sincs vége. Arra kértük a bíróságot, hogy folytassa le az eljárást az ellenem indított nevetséges követelésük ügyében is, mert így több esetre is fény derülhet. Szerintük nekik keletkezett nyolcvanmilliós káruk, az ítéletből ugyanakkor kiderül, hogy semmitől nem riadtak vissza, ha rólam volt szó" - mondta.

Forrás: facebook / Nótár Mary

Az énekesnő szeretné behajtani korábbi menedzsmentjén azt a hatalmas összeget, amitől elesett a botrány kirobbanása óta.

Nem véletlen, hogy az utóbbi években nem volt sem arany-, sem platinalemezem, mert összevissza trükköztek a céghálóval, amit üzemeltetnek, de ezt majd a bíróság felderíti" - tette hozzá.

Mary továbbá szeretne elégtételt kapni a lelki sebekért, amelyeket állítása szerint volt kiadója nemcsak neki, hanem a családtagjainak is okozott. "Onnantól kezdve, hogy kiálltam magamért, és szóvá tettem, hogy nem vagyok elégedett azzal, ahogyan a pénzügyeket kezelik, pokollá tették az életemet.

Nagyon komoly lelki sérüléseket szenvedtem, és ezek a sebek már sosem gyógyulnak be. A mai napig nehéz beszélnem erről, és gyakran vannak rémálmaim is ezzel kapcsolatban. Ezeken pedig az ítélet sem segít" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről