Akadálymentesített klipet készített a Margaret Island

Margaret Island
Vágólapra másolva!
Hamarosan megjelenik a Margaret Island negyedik nagylemeze. Az ezen hallható Meddig maradunk még című dalhoz klip is készült, ami teljesen akadálymentesített. Hogy ez pontosan mit jelent, arról az M2 Petőfi TV műsorában meséltek a zenekar tagjai.
Vágólapra másolva!

„Az akadálymentesítés azt jelenti, hogy feliratoztuk a klipet, ezen kívül pedig a vakok és gyengénlátók számára narrációval írják le, hogy nézünk ki, mit viselünk, és mit csinálunk a klipben. A célunk az, hogy érzékenyítsük a közönséget" – mondta Lolának az Én Vagyok Itt! stúdiójában Lábas Viki a Margaret Island énekese. A zenekar számára fontos az érzékenyítés, legutóbbi koncertjüket az EFOTT-on kivetítőn jelnyelven is közvetítették, derült ki az M2 Petőfi TV műsorában.

Forrás: Margaret Island

A dal a hamarosan megjelenő negyedik albumukon hallható. A lemez teljes zenei anyaga Fonyódon készült. Hogy milyen érzések munkálkodtak bennünk az alkotás során és miért nevezik eklektikusnak az albumot, arról a stúdióban bővebben meséltek a zenekar tagjai Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf. A beszélgetés IDE kattintva újranézhető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!