Új taggal bővülhet az ismert magyar influenszer családja

Markó Rebeka és Dezső Bence
Vágólapra másolva!
Dezső Bence és a barátnője, Markó Rebeka már nevel egy kutyát – amelyet 30 ezren követnek az Instagramon –, most pedig azon gondolkodnak, hogy magukhoz vesznek egy másikat is.
Vágólapra másolva!

Dezső Bence az egyik legismertebb hazai influenszer, 2013 óta készít YouTube-videókat a csatornájára, amelyet ma már közel 600 ezren követnek. Barátnője, Markó Rebeka 2018 októberében hozta létre a csatornáját, őt azóta már 200 ezren követik. Bence és Rebeka közel 4 éve alkotnak egy párt, közös videóik is népszerű a YouTube-on, párkapcsolati témájú sorozatukat több százezren követik a rajongók.

Markó Rebeka és Dezső Bence Forrás: Instagram/Dezső Bence

A fiatal pár tavaly novemberben jelentette be, hogy kiskutyájuk lesz, egy dobermann, amely az Ollie névre hallgat. Ollie-t a rajongók is ismerik, saját Instagram-profilján több mint 30 ezren követik, heteken belül ünnepli egyébként az első születésnapját.

Bence és Rebeka elárulta nekünk, hogy új kiskutyák születtek abban a szerencsi kennelben, ahonnan Ollie is származik, és el is gondolkodtak rajta, hogy ideje lenne egy másik kutyának. Ollie egy fekete színű kan, a fiatalok jelenleg egy barna szukán gondolkodnak.

A youtuber pár elmondta, hogy rengeteg munka volt Ollie-val, amely az ország egyik legjobb dobermannszakértőjénél, Nyakas Gábornál tanult, de rengeteget fejlődött, és egyre gördülékenyebben mennek vele a hétköznapok. Rebeka és Bence szerint a már megszerzett rutinnal sokkal könnyebb lenne egy új dobermannkölyköt nevelni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről