Horváth Gréta felgyújtotta a férje ruháit

Horváth Gréta és Meggyes Dávid autót nyertek a Bezár a bazár! vetélkedőben
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta kiborult, amikor a férje, Meggyes Dávid közölte, hogy elhagyja: válaszul felgyújtotta a férfi ruháit a Bors szerint.
Vágólapra másolva!

Többször írtunk mostanában arról, hogy válik az Ázsia Expressz második évadát megnyerő pár, vagyis Horváth Gréta és Meggyes Dávid. A férfi maga vallotta be, hogy megcsalta a feleségét, de Gréta egyik bejegyzése szerint azóta is "esnek ki a csontvázak a szekrényből": most viszont az derült ki, hogy milyen balhé kerekedett Dávid bejelentésekor.

Meggyes Dávid és Horváth Gréta Forrás: Instagram/Horváth Gréta

A Bors úgy tudja, hogy Gréta első dühében felgyújtotta a férje ruháit, amit a pár egy ismerőse meg is erősített a lapnak: "A hír tényleg igaz, bár ezzel sem Gréta, sem Dávid nem büszkélkedik. Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magát, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet... Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak" – mesélte az informátor.

A pár válásáról alább olvashat további cikkeket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről