Gáspár Virág elmesélte, hogyan jött össze szerelmével

Gáspár Virág
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző, azaz Győzike kisebbik lánya, Virág sem olyan kicsi már, betöltötte a 19-et, és életében először igazán szerelmes. A TV2 Tények Plusz műsorában mutatta meg a minap, hogy ki a szerelme.
Vágólapra másolva!

A tinédzser lány és a párja, a húszéves Krisztián egy éve vannak együtt és már a Gáspár-család is teljesen befogadta a fiút.

Gáspár Virág Forrás: Instagram

A szerelmesek egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, azt követően Gáspár Virág ismerősnek jelölte Krisztiánt egy közösségi oldalon. A több közös buli után ráírt a fiú Győzike lányára, mesélték nevetve a minap az alábbi szöveggel: ,,Ennyire nem bírod nélkülem?" A tinédzserek tényleg nem bírták egymás nélkül és Gáspár Virág kezdeti aggodalmait leszámítva, nagy a szerelem a fiatalok között.

Eleinte attól tartott Győzike kisebbik lánya, hogy vajon a hírnév miatt közeledik felé a fiú vagy komolyak a szándékai. Hamar kiderült, hogy Krisztiánt tényleg elbűvölte a lány és állítólag olyan nagy a harmónia közöttük, hogy veszekedni sem sűrűn szoktak, ha mégis, akkor annak a lány féltékenykedése az oka.

Gáspár Virág Forrás: Instagram

További részleteket is elárulnak a szerelmesek a videóban, ami itt tekinthető meg:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!