A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3

Kulcsár Edina máris retteg az új kapcsolatában

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M is részt vesznek a TV2 Párharc című új műsorában.
Vágólapra másolva!

"Azért vállaltuk el ezt a szereplést, mert egyébként is nagyon szeretünk együtt időt tölteni. Szeretünk együtt játszani, hülyéskedni, mindent. Igazából itt most megmérettetjük magunkat" – mondta el G.w.M a TV2-nek az első közös tévés szereplésükről.

Kulcsár Edina a félelmeivel kapcsolatban így mesélt:

Na, de viccet félretéve – mert ilyen úgysem fog bekövetkezni –, azért sok mindentől félek, például a mélységtől, a víztől. Úszni tudok, de kiskoromban bedobtak a mélyvízbe, hogy »tessék, tanulj meg úszni«, szóval ezt nem szeretem. Egyébként a magasságtól is félek, viszont ha van kamera, akkor felszívom magam."

A műsorban ott lesz rajtuk kívül Gáspár Evelin és Varga Attila, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Chris Tanoh „Csoki" és Egedi Hedda, Heatlie Dávid és Heatlie Dóra, Aryee Claudia Dedei „Tücsi" és Sofron István, Monoki Lehel és Gyenesei Leila, valamint Gaál Noémi és Bán Tamás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!