Kiderült, mikor házasodik Kulcsár Edina és G.w.M.

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Ehhez persze el kell válnia a modellnek Csutitól.
Vágólapra másolva!

Nem sieti el az esküvőt Kulcsár Edina, lehet, hogy csak a várandósság vége felé lesz ceremónia. "Szeretnénk papíron is egyek lenni, de nem akarunk a baba miatt kapkodni. Nem akarom, hogy elvesszen az egész romantikája, úgyhogy ha sok ügyintézéssel jár is, állunk elébe, hogy az apukája nevét kapja majd a pici" - mondta a Best magazinnak Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Olyan az életünk, mint egy szappanopera. Együtt, kéz a kézben semmitől sem félünk. Gyógyszert szedtem, ezért is lepett meg annyira a várandóságom. Ez a baba minden akadályt legyőzött. Látszik, hogy nagyon akart jönni hozzánk, mi pedig nagyon várjuk" - tette hozzá az egykori szépségkirálynő.

Az esküvő szervezése előtt egy fontos dolog még van, el kell válnia Szabó András Csutitól, aki két gyerekének az apja. Hogy mit gondol utóbbi exe terhességéről, arról itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!