Hihetetlenül lefogyott Balássy Betty, a Megasztár vokalistája

Balássy Betty
Vágólapra másolva!
Balássy Betty a Mokka vendégeként mesélt ma a 35 kilós fogyásának okáról és arról, hogyan is érte el ezt a bámulatos eredményt.
Vágólapra másolva!

Balássy Betty Forrás: Instagram

Az énekesnő, aki Varga Ferivel, a TV2 Megasztár tehetségkutató műsor felfedezettjével alkot házaspárt és popduót, tavaly januárban életmódot váltott, mert ahogyan mondta a műsorban, fájt a hátaa, nem volt fitt. A régi énjével nem volt elégedett, mindképp váltani akart.

Balássy Betty, egy korábbi kép a sztárról Forrás: Instagram

A háromgyerekes anyuka elárulta Mádai Viviennek és Istenes Lászlónak azt, hogy a túlsúlyának oka – többek között – az volt, hogy imád enni. Az elmúlt években szinte minden diétát kipróbált, de ami az énekesnőnek bevált az az, hogy megcsinálta a saját fogyókúráját. A személyre szabott diétája részeként például a táskájában nem csokoládé van, hanem egy kolbász...

Férje örül a gyors és látványos eredménynek, de a legfontosabbnak mind a ketten azt tartják, hogy egészséges életmódra váltottak: mindenből kevesebbet esznek és csak minőségi alapanyagokból készítik el az ételeiket. A célhoz még 5-6 kilós fogyás hátravan, ezt már sporttal is kiegészítve kívánja elérni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről