G.w.M exe, Nagy Melanie is szeretett volna énekesnőként befutni, a Megasztárban is szerepelt - videó

Kulcsár Edina Nagy Melani
Vágólapra másolva!
Máig nem csillapodnak a kedélyek Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk románca kapcsán, ráadásul egyre több érdekesség derül ki.
Vágólapra másolva!

A rapper és a modell kapcsolata derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, sőt, az érintett felek exeit is. A sors fintora, hogy Edina férje, a mit sem sejtő Szabó András Csuti és a zenész volt párja, Melanie már ismerték egymást korábbról. Edina és Melanie ismeretsége közel tíz évre nyúlik vissza, ugyanis 2014-ben már találkoztak. "Volt egy smink- és divatesemény, amelyen szervezőként ott voltam.

Azóta viszont nem találkoztunk" - mondta a Blikknek Melanie.

Forrás: Nagy Melanie

Arról is kérdezték, hogyan dolgozta fel a szakítást, valamint, hogy mit gondol exe és annak új kedvese közös zenei karrierjéről. "Ennél jobb időzítést nem is találhattak volna, de ennyi... Édesanyaként a gyermekeimmel foglalkozom, számomra ők a legfontosabbak."

Melanie méltósággal viseli a szakítást, zenész körökből pedig úgy tudni, nem is gyanakodott, hogy gyermekei édesapja és Edina között bármi kibontakozóban lenne. "Tudta, hogy együtt dolgoznak, örült is neki. Márk szeretett volna betörni a média világába, tévében akart szerepelni, és abban bízott, Edináék tudnak neki ebben segíteni" - mondta G.w.M egyik ismerőse. Melanie nem gondolta, hogy a munkán kívül bármi másról szó lehetne kettejük között.

Ezért is érte hidegzuhanyként, amikor az internetről tudta meg, hogy a közös munka során szerelem szövődött kettejük között.

A sors fintora, hogy Melanie is dédelgetett énekesi karriert: 2008-ban a Megasztár negyedik szériájában indult, ahol végül a középdöntőben esett ki.

Az akkor még 18 éves lányt igazi tehetségnek tartották, ám ő végül úgy döntött, diplomata karrierjére és egyetemi tanulmányaira koncentrál. Nem sokkal később ismerte meg G.w.M-et, akivel – bár mára hazánk egyik legfelkapottabb zenei producere – soha nem készült közös számuk.

Érdekes, hogy míg korábban azt gondolta, nem szeretné, ha a párja szerepelne, színpadon állna, most pont egy olyan lányt választott, aki zenei babérokra tör" - mondta az ismerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről