A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA

A Sztárban sztár leszek! énekese elárulta, mi történt gyerekei apjával

Tóth Napsugár
Sztárban Sztár leszek! - 3. évad
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! egyik énekesnője, a 39 éves Tóth Napsugár már a középdöntőben lenyűgözte a zsűrit. Az egyébként félénk nő elárulta, hogy hosszú évek óta egyedül neveli két gyerekét, most azonban, hogy azok nagyobbak lettek végre magára is marad ideje. Első lépésként a Sztárban sztár leszek! és az éneklés mellett döntött, most viszont azt érzi, lehet egy új párkapcsolatra is készen áll a nagy csalódás után.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett versenyzőjének jót tett a műsor, annyi önbizalmat és energiát adott neki, hogy újra megtalálta magában a nőt. Egyedülálló anyaként nehéz volt számára, de most feltöltődött és pozitívan szemléli az életét. Még soha nem beszélt gyerekei apjáról, most azonban kivételt tett és elmesélte, hogyan alakult a kapcsolatuk.

"Akkori kedvesemmel egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg, és a kapcsolat – ugyan szerintem sosem működött jól, de a gyerekek miatt mégis hét évig tartott. Isabella, a kilenc éves nagylányom nagyon gyorsan jött az életünkbe, szinte fel sem fogtuk, de nem futamodtunk meg a feladat elől" – kezdte a Borsnak Tóth Napsugár.

Az énekesnő végül hosszú ideig együtt maradt kislánya apjával, ám a férfit folyton elszólította munkája otthonról. Az is hamar kiderült, hogy Tóth Napsugár és a férfi nem illenek össze, de szerettek volna egy kistestvér lányuknak, így született meg a most hétéves Benjamin. A nigériai származású férfi és az énekesnő végül szakított, így a nő és a gyerekek Budapesten kezdtek új életet. A kétgyerekes anyukának eddig a család határozta meg minden idejét, most végre újra érzi, hogy milyen nőnek lenni.

egyedül fogok meghalni! A műsor miatt most rádöbbentem, még fiatal vagyok, hogy elzárkózzak a férfiaktól, szóval el is kezdek randizni, ha lesz rá elég időm" – mondta tréfálkozva a Sztárban sztár leszek! egyik nagy esélyese.

"Online ismerkedek, hiszen hol máshol lenne módom, folyton együtt vagyunk a gyerekekkel. Ám az egyik ilyen nem sikerült olyan jól, viszont vicces volt. Egy, már kialakuló kapcsolat volt a levegőben, és ekkor feljött hozzám egy pasi. A gyerekeknek csak stabil kapcsolatban élve mutatom majd be az aktuális párom....Szóval, csak ismerkedtünk, beszélgettünk aznap este. Azonban a jó orrú fiam másnap reggel „szagot fogott". Mint egy vadászkopó, ment a szagminta után, nyilván megérezte az idegen illatot, egyszóval lebuktam..." – mesélte a vicces történetet Tóth Napsugár, akinek gyerekei miatt nincs könnyű dolga az ismerkedéssel, viszont abban biztos, hogy továbbra is az ő érdekeiket tartja majd szem előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!