Judy és a férje házassága válságban, elmondták, hogyan töltik a karácsonyt

Judy
Vágólapra másolva!
Válaszút elé került Judy. A Groovehouse énekesnőjének válságba került a házassága, amit már nem is tagad, ám egyelőre nem tudja, hogyan tovább.
Vágólapra másolva!

– A huszonnégy évvel ezelőtti autóbalesetem óta nem volt ilyen nehéz időszak az életemben. Bár a közönség általában vidámnak lát, sokszor vagyok magam alatt, mert fontos döntést kell meghoznom. Sosem voltam olyan típus, aki meggondolatlanul dönt. Lehet, hogy sok időbe telik, míg elhatározok valamit, de ha ez megtörténik, akkor már megingathatatlan vagyok a döntésemben. Így, hogy van egy közös gyermekünk, akiért felelősséggel tartozunk, nehezebb a döntés, mint régebben, más párkapcsolataimban, amikor nem voltam így elköteleződve. De Maja miatt különösen alaposan mérlegelek minden lehetőséget – mondta el a Blikknek Judy, aki 2008 óta alkot egy párt a férjével.

Judy Forrás: Judy/Instagram

Judy és Balázs még nem döntötték el, hogyan tovább, jelenleg is egy fedél alatt élnek.

– Semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy az életünk most mélypontra jutott. Szerintem nem mond igazat az, aki azt állítja, hogy a házasságában csak magasságok és jó időszakok vannak. A jövőnk szempontjából bármi elképzelhető - fogalmazott az énekesnő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről