Nagy meglepetéssel zárult a Sztárban Sztár, a legjobb produkciója után esett ki egy énekes

Sztárban Sztár, 2022.02.27., Stohl András, Dallos Bogi, Vavra Bence, Péterffy Lili
Vágólapra másolva!
Kilencen álltak színpadra vasárnap este a TV2 műsorában, a Sztárban sztár negyedik élő show-jában ezúttal is Kökény Attila, Papp Szabi, Lékai-Kiss Ramóna és Makranczi Zalán értékelték a produkciókat. Fantasztikus előadásokat láthattak a nézők, többen is 39-40 pontokkal zárták az estét: Emilio ugyanúgy meghatódott a színpadon, mint a zsűriasztal mögött ülők, Stohl András egy az egyben olyan volt, mint az eredeti előadó, Zámbó Krisztián pedig a szexi énjét akarta megmutatni.
Vágólapra másolva!

Az élő show-t Péterffy Lili nyitotta, aki szexi dívaként, Jennifer Lopezként állt színpadra: örült, hogy egy tüzesebb oldalát mutathatja meg, és az előadás előtt bízott abban, hogy a zsűri majd le sem tudja venni róla a szemét. Remek hangulatot csinált a stúdióban, rengeteg bókot kapott, végül 36 pontot adtak neki, bár Papp Szabi a zuhanyjelenetet egy kicsit hiányolta.

Ember Márkkal ment tovább a műsor, aki az előző adást megnyerte, de most nem volt könnyű dolga: Cardi B Grammy-díjas amerikai rapper, dalszerző bőrében tért vissza. Kökény Attila iszonyatosnak nevezte a külsejét női előadóként, de a latexszerelés a többieknek tetszett - a pontokat nem a jelmeze, hanem az előadás miatt kapta, összesen 40-et.

Zámbó Krisztián azt mondta, szexi palit alakít majd: ezen az estén a Right Said Fred I'm too sexy dalát adta elő, 34 pontot kapott. Őt Szekeres Adrien követte, aki az Origót adta elő Pápai Jociként, Lékai-Kiss Ramóna szerint nagy volt a hasonlóság, neki nagyon tetszett az előadás, de Makranczi Zalán kicsit darabosnak látta: az átalakulása 38 pontot ért.

Dallos Bogira egyáltalán nem lehetett ráismerni, a külseje és a hangja is hasonlított Missy Elliottra. Maximalistának nevezték, aki felrobbantotta a színpadot, ez pedig a pontokon is meglátszott: 39 pontot kapott.

Lapozzon! Folytatódik a cikk, és az is kiderül, ki volt az este a legjobb, és kinek kellett búcsúznia!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről