Kulcsár Edina fel van készülve rá, hogy nem lesz könnyű a válás

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Januárban derült ki, hogy férjével, Csutival válnak, majd gyorsan szerelmes lett, és máris közös jövőt tervez G.w.M rapperrel. Most egy interjúban mesélt arról, mi minden változott az életében, és hogy készül a válásra.
Vágólapra másolva!

"Szerintem egy válás, főleg, ahol gyermek is van, mindenkit megvisel, még ha a lelke mélyén tudja is az ember, hogy ez a helyes lépés.

Sokan aggódtak értem, de tudtam, hogy ki kell tartanom" - mesélte, és azt is elárulta, hogy szakember segítségén is elgondolkodott.

"Ilyenkor nem jó az elfojtás, hiszen az érzések előbb-utóbb felszínre törnek, márpedig nem akartam, hogy még súlyosabb depresszióba zuhanjak, mint amiben találtam magam. Végül nem került sor arra, hogy orvoshoz menjek, mert úgy éreztem, magamban le tudom rendezni az érzéseimet, de a szerelmem és a családom nélkül nem ment volna" - mondta a Blikknek.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Már mindketten új párral élnek, de hivatalosan nem mondták ki a válást. "Vannak még előttem olyan körök, amelyek lelkileg megterhelők lehetnek. Tudom, hogy valószínűleg nehéz lesz a válás is, de biztos vagyok abban, hogy utána jobbra fordul minden. Olyan ez, mint amikor az ember elhatározza, hogy le akar fogyni, de persze másnap attól még nem ébred soványan. Kitartó munka kell ahhoz, hogy elérje a célját, és ebbe beletartoznak a rosszabb napok is."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről