Négy nap alatt kétszer került kórházba az egyik legismertebb magyar YouTube-sztár

Nasz Dani
Vágólapra másolva!
Nasz Dániel népszerű magyar influenszer, YouTube-csatornáját több mint 446 ezren követik, lifestyle és gameplay videóival lett ismert. Több közösségi oldalon is népszerű, az Instagram oldalát már 136 ezren követik, ahol legújabb posztjában szomorú hírt közölt a rajongókkal.
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt napok eseményei...Már első osztályos koromban pszichológushoz jártam, mert rettegtem attól, hogy egyest kapok. Vigyori gyerek voltam, ahogy most is, de sokat örlődtem magamban. Négy nap alatt kétszer kerültem be a sürgősségire, labor rendben, szervek állapota rendben. Pánikrohamaim voltak. Szomorúan tapasztalom azt, mivel sokan írtátok, hogy több embernél fenn áll ez a helyzet. Besokalltam picit. Rossz híreket kaptam, lassan itt az esküvő, amiért boldog is vagyok, viszont sok stresszt vonz maga utàn" - írta oldalán.

"10 éve töretlenül nyomom, de most a szervezetem ellenállt. Próbálok segíteni másoknak, de sajnos nem tudok mindenkinek. Ez nem jelenti azt, hogy feladom. Ilyenről szó sincs, csak máshogy kell gondolkodnom. N

Én is ezt fogom tenni. Hálásan köszönöm a sok kedves üzenetet és a legfontosabbat: A Bajai Szent Rókus kórház dolgozóinak a megfelelő ellátást és a hozzáállást! A következő jótékonysági live a kórháznak megy majd! Le a kalappal előttük! Nem sajnáltatni akarom magam, csak megosztom azt magamról, amit nem láttatok mostanában" - tette hozzá újabb posztjában a kedvelt youtuber.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről